Dag 2: het gaat SUPER…

Dag 2… het gaat SUPER met het stel en ook met mama. Hoewel… ze is ZO trouw in haar zorg dat ze zelf niet eens opstaat om te eten en te drinken! En dus zorgen wij voor een lopend buffet, waarbij wij het lopen voor ons rekening nemen en Selah het buffet 😉

We houden de kleintjes goed in de gaten qua gewicht, de race om de eerste kiloknaller is gestart 😉 De pups waren heel gelijkmatig in hun groei; van +/- 425 – 500 gram, de meeste rond de 460 en dat is een super gewicht bij een relatief groot nest 👍🏽
We genieten! Er is zoveel vertederends te zien… De kleine bekkies met roze tongetjes, gekoppeld aan de campina-tap, de losse lijfjes dwars over elkaar heen, een poot van broer in toet van zus, en ga zo maar door. Wonder van leven, we staan erbij en kijken er (veel en verliefd ☺) naar❣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *