Dag 5: Oh my, busy days…

Kan het zijn dat er opeens geen 24 uren meer in een etmaal zitten?… Hoe kan het dat je voor je gevoel een hele dag in touw bent en aan het einde van de dag slechts een paar ‘simpele’ doch blijkbaar zeer tijdrovende dingen kan noemen: pups wegen, melk maken, sondevoeding geven, pap maken voor Selah, kippenbouillon trekken voor Selah (nog nooit eerder in mijn leven een soepkip in mijn pan gehad!!!), vlees met bouillon voeren, kleintjes aanleggen, water verversen en dat soort dingen dan in een schijnbaar eindeloze herhaling! Wat heerlijk dat er hulp is op stal van Mirjam en Nienke, dat Danique vandaag met haar engelengeduld Selah liefdevol voerde, dat ze moedig genoeg was om mij te helpen met sonderen van een paar mini’s. Een dikke knuffel voor jullie!!!
Over het geheel genomen zijn we niet ontevreden over vandaag: – alle pups zijn toegenomen in gewicht, sommigen met een beetje hulp van buitenaf, maar toch! – we lachen om gerollebol; – we voeren hele gesprekken met de peperpup, een pittig meiske dat er nog net niet met een gilletje uitkwam, maar die dat gilletje al wel in de eerste paar minuten ontdekte en het sindsdien niet meer is vergeten šŸ˜‰ – we kijken vertederd naar de slaapkopjes, de uitstrekkers, de gapers, de koprollers…
Ja! Dag 5 was wederom een intensieve, maar vooral goede dag. Dankbaar dat we ook deze dag afsluiten met een lieve mama en 8 pups!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *