Dag 8: Mogen we even klagen?!

Dag 8: Mogen we even klagen? Luister, we zijn hier nu een ruime week en vandaag nemen wij even het woord. Wie wij zijn? Wij zijn de gezellige dikkertjes, de peperpups, de bijna-kiloknallers… We doen het zo ontzettend goed. Als ze ons in de verste hoek van de mand neerleggen, doen we samen de tepelrace: we tijgeren in no time terug naar mama’s melkfabriek. We weten overal de weg: onder haar hoofd door, achter haar rug langs, onder haar staart door en brusjes… die zijn er om overheen te bulldozeren

Nu gebeurde ons vandaag iets absurds!!! En ja, dáár willen we ten stelligste ons beklag over doen…: mama komt terug van weggeweest (we hebben nog niet ontdekt wat en waar “weg” betekent, maar we zijn strak voornemens om daar zsm verandering in te brengen), vlijt zich met een diepe zucht voor ons neer, wij snel tijgeren natuurlijk… en… asjemenou: belanden we toch zomaar met een snelle zwaai in een of andere plastic box!!! En weet je wat? Nergens, maar dan ook nérgens een tepel te bekennen, hè?! We piepen nog tegen elkaar: “REALLY?! Dit is echt zo’n een slechte grap…”… We laten ons protest luidkeels horen, maar … meedogenloos zijn ze! We besloten maar om ons er – letterlijk – bij neer te leggen. Dat bleek een goede keus; toen we wakker werden, bevonden we ons tot onze grote opluchting weer in de onvolprezen tepelzone.
珞
https://youtu.be/ajCMS7HgBB4
Verder heb ik, peperpup met stip, vandaag meegewerkt aan een heuse fotoshoot. Ik moet zeggen: ik heb het idee dat ik er érg geschikt voor ben, al werd ik wat lang vastgehouden naar mijn zin… Maar vooruit, het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf!

Zo, klaar!!!
Ik zei: klaa-haaaaar!!!!
Dan nog één verhaaltje voor het slapen gaan: Mijn dikste broer (oké, net zo dik als ik…) was vanmorgen een beetje in Harrie-in-de-Warrie. Misschien had hij nog een beetje boxnijd? Je weet wel, van die akelige, harde, plastic, maar vooral tepelloze box…?! Hoe dan ook, lieve Mirjam pakt hem op voor een knuffel en nee, ik overdrijf niet, in een mum van tijd had ze gewoon drie rode zuigplekken op haar arm. Serieus, mensen, serieus!!! Nou… hij moet nog een beetje meer manieren leren in de omgang met het vrouwvolk, vind ik persoonlijk!
https://youtu.be/Fgxoli5-8sM
Nou, we hopen jullie snel te kunnen vertellen wie van ons twee de kiloknaller-race heeft gewonnen, we doen in elk geval beiden ons uiterste best! Welterusten! Liefs van de peperrrrrrrrr-pups.

2 gedachten over “Dag 8: Mogen we even klagen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *