Dag 13: Ik zag het LICHT!!! (en ik de pap…)

I saw … the light! Klein, maar fijn, zoals het is, zo moet het zijn!
Ik heb niet veel te vragen, alleen, mijn mams, dat je mij blijft dragen op je grote herderneus. Woo, jij bent echt mijn mega-reus! Mag ik me dan nu verstoppen in je vacht in dat snoezelplekje, zalig warm & zacht…?!
Ik ben Baruch zoals ik ben, is het genoeg! En al ben ik nog geen zwaargewicht vandaag zag ik toch heus het LICHT!
Soms, een stil moment voel ik me die hele kleine vent… Klein, maar niet alleen; kijk, big brother slaat zijn pootje om me heen!
Klein, maar fijn, zoals het is, zo moet het zijn! En ik zag… de pap! (dat licht zag ik gister al 😉 ) De middenmaat versiert de straat. Ik ben niet groot, ik ben niet klein, Ook ik ben precies wat ik moet zijn! Ik tijger rond als bandje geel in de mand die ik met zeven brusjes deel. Het was vandaag een feestje voor dit gele beestje; al tijgerend naar mama’s snoet zit er zo ineens wat lekkers op mijn toet! Mams, ik weet, het is van jou… maar grote kans dat ik die papbak voortaan goed onthou 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *