De keuze is gemaakt…

Nadat we de keuze maken om een nestje bij Selah te fokken, staan we voor de niet onbelangrijke vraag: “En wie mag de papa dan wel gaan worden van ons voorgenomen eerste nestje?!”.

Er zijn voldoende goedgekeurde reuen en omdat Selah een vrij unieke bloedlijn voert, helpt ons dat niet bij het versmallen van de keus…

Wat de populatie wel degelijk verkleint, is onze wens om de zwart-bruine vachtkleur van Selah te behouden. We gaan op zoek een zwart bruine reu met een mooie rechte rug in de hoop om de volgende generatie nog een puntje meer te laten scoren op gewenste karakteristieken.

Wat een mooie, goedgehumeurde lieve reu komen we op het spoor: Kiarr-Simon of Heartland, een goedgekeurde Oudduitse Herder. De afstemming met Carin Peletier verloopt super en gezellig šŸ˜‰

Kiarr-Simon of Heartland

Kiarr-Simon of Heartland
Geb: 8-2-2013
Kleur: Zwart-Bruin
Stamboom

Kiarr-Simon of Heartland

Carin omschrijft haar Simon als volgt: “Simon is een geweldige, levendige hond met een heerlijk karakter. Binnen de rust zelf, buiten altijd in voor rennen en spelen.

Het liefst is hij de hele dag buiten in de tuin. Nadat hij is uitgeraasd en uitgespeeld, gaat hij op een strategische plek liggen waar hij alles en iedereen in de gaten kan houden.

Meer informatie over Kiarr-Simon is te vinden op de website van Kennel Het Nieuwe Begin.